۷ پیش‌ غذای مدیترانه ای با ایرفرایر

مقاله ۷ پیش‌غذای مدیترانه‌ای

۷ پیش‌ غذای مدیترانه ای فوری و رژیمی با ایرفرایر

آشپزی مدیترانه ای، هنر بازی با مواد اولیه تازه، روغن زیتون، سبزیجات و غذاهای دریایی!

هم خوش‌طعم است و هم فواید سلامتی بی‌شماری دارد و قرار است بتوانید این طعم‌های اصیل “مدیترانه ای” را با سرخ‌کن بدون روغن (ایرفرایر / Airfryer) سریع و سالم آماده کنید! اینجا به شما، پخت ۷ پیش‌ غذای مدیترانه ای محبوب را آموزش می‌دهیم.

اگر به دنبال پیش‌غذاهای رژیمی ایرفرایر هستید، این دستورالعمل‌ها گزینه‌های عالی را به شما معرفی می‌کنند. ما به شما نشان می‌دهیم چطور می‌توانید ۷ پیش‌ غذای مدیترانه ای خوشمزه را به راحتی در خانه تهیه کنید.


۱. پخت گل کدو شکم‌پر یک پیش‌ غذای مدیترانه ای در ایرفرایر: پیش‌ غذایی لطیف و خوش‌طعم به سبک مدیترانه!

گل کدو شکم‌پر، یک پیش‌ غذای لطیف و خوشمزه است که برای هر مناسبت خاصی مناسب است.

ایرفرایر گل‌ها را بدون جذب روغن اضافی، ترد و طلایی می‌کند. این پیش‌ غذای مدیترانه ای، طعم واقعی مدیترانه را به آشپزخانه شما می‌آورد.

۷ پیش‌ غذای مدیترانه ای(ایرفرایر):گل کدو شکم پر
گل کدو شکم‌پر: آماده سرو
مشخصهمقدار
زمان آماده‌سازی۲۰ دقیقه
زمان پخت۱۵ دقیقه
زمان کل۳۵ دقیقه
تعداد سرو۴ نفر
هزینهمتوسط
سبک آشپزیمدیترانه ای

مواد لازم برای ۴ نفر

  • گل کدو: ۸ عدد
  • فیله آنچوی (Anchovy Fillets): ۴ عدد
  • پنیر ریکوتا (Ricotta Cheese): ۱۵۰ گرم
  • پنیر پارمزان رنده شده (Grated Parmesan Cheese): ۵۰ گرم
  • جعفری خرد شده: به میزان لازم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • آرد: به میزان لازم
  • تخم مرغ: به میزان لازم
  • پودر سوخاری (Breadcrumbs): به میزان لازم

طرز تهیه

  • مخلوط مواد داخلی: پنیر ریکوتا، آنچوی، پنیر پارمزان رنده شده، جعفری خرد شده و کمی نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
۷ پیش‌ غذای مدیترانه ای(ایرفرایر):گل کدو شکم پر:مرحله اول از تهیه پیش غذا با سرخ کن بدون روغن
مواد را هم بزنید.
  • پر کردن گل‌ها: گل‌های کدو را به آرامی بشویید و با یک دستمال تمیز کاملاً خشک کنید. هر گل را با یک قاشق چای‌خوری از مواد پر کنید و گلبرگ‌ها را به آرامی ببندید.
۷ پیش‌ غذای مدیترانه ای(ایرفرایر):گل کدو شکم پر
:مرحله دوم تهیه گل کلم با سرخ کن بدون روغن
گل‌های کدو را به آرامی و با دقت بشویید تا هیچ گونه آلودگی یا گرد و غباری روی آن‌ها نباشد.
  • آردی کردن (Breading): گل‌های پر شده را ابتدا در آرد، سپس در تخم مرغ هم‌زده و در نهایت در پودر سوخاری بغلتانید تا کاملاً پوشش دهید.
۷ پیش‌ غذای مدیترانه ای(ایرفرایر):گل کدو شکم پر:آردی کردن گل‌ها
سه مرحله آردی کردن.
  • پخت در ایرفرایر: گل‌های آردی شده را در سبد ایرفرایر قرار دهید. در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) حدود ۱۵ دقیقه بپزید یا تا زمانی که طلایی و ترد شوند.
۷ پیش‌ غذای مدیترانه ای(ایرفرایر):گل کدو شکم پر:پخت گل‌های کدو در سرخ‌کن بدون روغن (ایرفرایر / Airfryer)
گل‌ها را در ایرفرایر بپزید.
  • نحوه سرو: گل‌های کدو شکم‌پر را داغ سرو کنید؛ می‌توانید آن را با سس لیمو تازه یا سس ماست همراه کنید.
۷ پیش‌ غذای مدیترانه ای(ایرفرایر):گل کدو شکم پر:نحوه سرو (How to Serve)
غذا را گرم سرو کنید.

۲. پخت کروتینی پولنتا در ایرفرایر: یک پیش‌ غذای مدیترانه ای ترد و متنوع !

کروتینی پولنتا راهی خلاقانه برای استفاده از باقی‌مانده پولنتا (Polenta) است :

یک پیش‌ غذای فوق‌العاده خوشمزه و ترد با تنوع بی‌نهایت به شمار می‌رود.

این کروتون‌ها با طعم خنثی خود، با انواع چاشنی‌ها سرو می‌شوند.

پخت این پیش‌ غذای مدیترانه ای بسیار آسان است و به عنوان یک پیش‌ غذای رژیمی بسیار مناسب است.

۷ پیش‌ غذای مدیترانه ای(ایرفرایر):کروتینی پولنتا (Polenta Crostini):
پولنتا کروتینی: ترد و دلپذیر
مشخصهمقدار
زمان آماده‌سازی۵ دقیقه
زمان پخت۱۵ دقیقه
زمان کل۲۰ دقیقه
تعداد سرو۴ نفر
هزینهکم
سبک آشپزیمدیترانه ای

مواد لازم برای ۴ نفر

  • پولنتا پخته شده: ۳۰۰ گرم
  • روغن زیتون فرابکر (Extra Virgin Olive Oil): به میزان لازم (اسپری)
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه

  • آماده‌سازی پولنتا: پولنتا را به روش سنتی (یا از پولنتای فوری/Instant Polenta) تهیه کنید. پولنتا را در ظرفی که با فویل پوشانده‌اید بریزید و یک روز در یخچال قرار دهید تا کاملاً خنک و سفت شود.
  • پیش‌گرم کردن ایرفرایر: ایرفرایر را تا ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد از قبل گرم کنید.
۷ پیش‌ غذای مدیترانه ای(ایرفرایر):کروتینی پولنتا (Polenta Crostini):پیش‌گرم کردن ایرفرایر (Preheat the Airfryer)
دستگاه را گرم کنید
  • برش دادن پولنتا: قرص پولنتا را به ورقه‌های نازک برش دهید
  • هرچه آن‌ها را نازک‌تر برش دهید، تردتر می‌شوند.
۷ پیش‌ غذای مدیترانه ای(ایرفرایر):کروتینی پولنتا (Polenta Crostini):برش دادن پولنتا (Cut the Polenta into Slices)
برش‌های دقیق پولنتا
  • قرار دادن در ایرفرایر: برش‌ها را در سبد ایرفرایر قرار دهید
  • بهتر است آن‌ها را روی یک ورق کاغذ پخت یا مش نچسب مخصوص سرخ‌کن هوا قرار دهید. سطح آن‌ها را با روغن زیتون فرابکر برس بکشید یا اسپری کنید.
۷ پیش‌ غذای مدیترانه ای(ایرفرایر):کروتینی پولنتا (Polenta Crostini):قرار دادن برش‌های پولنتا در ایرفایر (Place the Polenta Slices in the Airfryer)
آماده‌سازی پولنتا برای پخت
  • پخت پولنتا: کروتینی پولنتا را در دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید تا از بیرون کاملاً ترد شوند.
۷ پیش‌ غذای مدیترانه ای(ایرفرایر):کروتینی پولنتا (Polenta Crostini):پخت پولنتا (Cook the Polenta)
حالا نوبت پخت پولنتا در سرخ کن است
  • نحوه سرو: کروتینی پولنتا را باید گرم با چاشنی روی آن سرو کنید.
    افزودن پنیر: اگر می‌خواهید پنیر اضافه کنید، چند دقیقه قبل از اینکه کروتون‌ها را از ایرفرایر خارج کنید، پنیر را مستقیماً روی آن‌ها بریزید تا آب شود.
۷ پیش‌ غذای مدیترانه ای(ایرفرایر):کروتینی پولنتا (Polenta Crostini):و سرانجام... رویداد اصلی! (And Finally... The Main Event!)
کروتینی پولنتا آماده سرو

۳. پخت کروکت سیب‌زمینی در ایرفرایر: ترد و پنیری

کروکت سیب‌زمینی غذایی محبوب و خوشمزه است که هم به عنوان پیش‌غذا و هم غذای جانبی عالی عمل می‌کند.

ایرفرایر این کروکت‌ها را از بیرون ترد و طلایی و از داخل نرم و پنیری می‌کند:

بدون اینکه روغن زیادی جذب کنند. پخت این پیش‌ غذای مدیترانه ای برای تمامی سنین مناسب است و یک انتخاب عالی برای پیش‌غذا با ایرفرایر محسوب می‌شود.

۷ پیش‌ غذای مدیترانه ای(ایرفرایر):کروکت سیب‌زمینی (Potato Croquettes):
یک پیش غذای سالم و شگفت انگیز :کروکت سیب‌زمینی (Potato Croquettes)
مشخصهمقدار
زمان آماده‌سازی۲۰ دقیقه
زمان پخت۲۰ دقیقه
زمان کل۴۰ دقیقه
تعداد سرو۴ نفر
هزینهکم
سبک آشپزیمدیترانه ای

مواد لازم برای ۴ نفر

  • سیب‌زمینی: ۵۰۰ گرم
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • سیر: ۱ حبه
  • پنیر پارمزان (Parmesan Cheese): ۵۰ گرم
  • پودر سوخاری (Breadcrumbs): به میزان لازم
  • پنیر موزارلا (Mozzarella Cheese): یک عدد
  • جعفری: یک دسته
  • آرد: به میزان لازم
  • روغن اسپری: به میزان لازم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه

  • پخت سیب‌زمینی‌ها: سیب‌زمینی‌ها را با پوست در آب کمی نمک‌دار بجوشانید تا نرم شوند.
  • پوره کردن سیب‌زمینی‌ها: سیب‌زمینی‌ها را آبکش کرده و پوست بگیرید، سپس آن‌ها را با پوره کن در یک کاسه پوره کنید.
۷ پیش‌ غذای مدیترانه ای(ایرفرایر):کروکت سیب‌زمینی (Potato Croquettes):پوره کردن سیب‌زمینی (Mash the Potatoes)
سیب‌زمینی‌ها را پوره کنید
  • آماده‌سازی مخلوط: وقتی سیب‌زمینی‌ها گرم هستند (نه داغ)، زرده تخم‌مرغ (سفیده را نگه دارید)، پنیر پارمزان رنده شده، نمک، فلفل، جعفری و سیر خرد شده را اضافه کنید. آن‌ها را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.
۷ پیش‌ غذای مدیترانه ای(ایرفرایر):کروکت سیب‌زمینی (Potato Croquettes):آماده‌سازی مخلوط (Prepare the Mixture)
مخلوطی یکدست بسازید
  • جدا کردن موزارلا: موزارلا را مکعبی برش دهید و کنار بگذارید.
  • شکل دادن کروکت‌ها: با دست‌هایتان کروکت‌های کوچک و مخروطی شکل بسازید. یک تکه کوچک موزارلا را در مرکز هر کروکت بگذارید و مطمئن شوید که سوراخ را کاملاً بسته‌اید.
۷ پیش‌ غذای مدیترانه ای(ایرفرایر):کروکت سیب‌زمینی (Potato Croquettes):شکل دادن کروکت‌های سیب‌زمینی (Form the Potato Croquettes)
کروکت‌ها را فرم دهید
  • آردی کردن (Breading): کروکت‌ها را ابتدا در آرد، سپس در سفیده تخم مرغ هم‌زده و در نهایت در پودر سوخاری بغلتانید.
۷ پیش‌ غذای مدیترانه ای(ایرفرایر):کروکت سیب‌زمینی (Potato Croquettes):آردی کردن کروکت‌ها (Bread the Croquettes)
حالا زمان آردی کردن کروکت‌ها فرا رسیده است
  • قرار دادن در ایرفرایر: کروکت‌ها را روی توری ایرفرایر قرار دهید، مطمئن شوید که روی هم قرار نگیرند.
۷ پیش‌ غذای مدیترانه ای(ایرفرایر):کروکت سیب‌زمینی (Potato Croquettes):قرار دادن کروکت‌ها در ایرفایر (Place the Croquettes in the Airfryer)
کروکت‌ها را در سبد ایرفرایر بچینید
  • اسپری روغن: کروکت‌ها را به آرامی با روغن اسپری ایرفرایر اسپری کنید.
۷ پیش‌ غذای مدیترانه ای(ایرفرایر):کروکت سیب‌زمینی (Potato Croquettes):اسپری روغن روی کروکت‌ها (Oil Spray on Croquettes)
برای تردی و رنگ بهتر
  • پخت در ایرفرایر: در ایرفرایر در دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد حدود ۲۰ دقیقه بپزید یا تا زمانی که طلایی و ترد شوند. در نیمه زمان پخت، آن‌ها را برگردانید.
۷ پیش‌ غذای مدیترانه ای(ایرفرایر):کروکت سیب‌زمینی (Potato Croquettes):پخت در ایرفایر (Cook in the Airfryer)
تا طلایی و ترد شود
  • نحوه سرو: کروکت‌ها را داغ سرو کنید تا پنیر موزارلا داخل آن کشدار و اشتهاآور باشد.
۷ پیش‌ غذای مدیترانه ای(ایرفرایر):کروکت سیب‌زمینی (Potato Croquettes):و سرانجام... نتیجه نهایی! (Ta-da! The Final Result!)
کروکت‌ها آماده سرو

۴. پخت پنکیک نعنا و کدو سبز در ایرفرایر: طعمی تازه و دلچسب از ی پیش غذای عالی

پنکیک نعنا و کدو سبز یک پیش‌ غذای خوشمزه یا غذای جانبی سبک است که برای یک وعده غذایی تابستانی عالی است. این یکی دیگر از ۷ پیش‌ غذای مدیترانه ای است که حتماً باید امتحان کنید.

۷ پیش‌ غذای مدیترانه ای (Mint and Zucchini Pancakes) در سرخ‌کن بدون روغن (ایرفرایر / Airfryer)
پنکیک نعنا و کدو، رژیمی
مشخصهمقدار
زمان آماده‌سازی۱۵ دقیقه
زمان پخت۱۲ دقیقه
زمان کل۲۷ دقیقه
تعداد سرو۱۲ عدد
هزینهکم
سبک آشپزیمدیترانه ای

مواد لازم برای ۱۲ عدد

  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • کدو سبز: ۴ تا ۵ عدد
  • نعنا: یک شاخه (تازه)
  • آرد: به میزان لازم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن اسپری: به میزان لازم

طرز تهیه

  • آماده‌سازی کدو سبز و نعنا: کدو سبز را رنده کرده و نعنای تازه را ریز خرد کنید. در یک کاسه، کدو سبز رنده شده، نعنای خرد شده و کمی نمک و فلفل را مخلوط کنید.
۷ پیش‌غذای مدیترانه‌ای(ایرفرایر):پنکیک نعنا و کدوسبز:آماده‌سازی کدو سبز و نعنا (Prepare the Courgettes and Mint)
رنده کردن کدو سبز
  • اضافه کردن تخم مرغ و آرد: تخم مرغ‌ها را اضافه کنید و سپس آرد را به تدریج اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا خمیری غلیظ اما قابل انعطاف به دست آید.
۷ پیش‌غذای مدیترانه‌ای(ایرفرایر):پنکیک نعنا و کدوسبز:اضافه کردن تخم مرغ و آرد (Add Eggs and Flour)
آماده‌سازی خمیر پنکیک
  • پیش‌گرم کردن ایرفرایر: ایرفرایر را تا دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) از قبل گرم کنید.
  • شکل دادن پنکیک‌ها: با دست‌های مرطوب، گلوله‌هایی از خمیر درست کنید و آن‌ها را کمی صاف کنید تا پنکیک شوند. پنکیک‌ها را روی توری ایرفرایر بچینید، مراقب باشید روی هم قرار نگیرند.
۷ پیش‌غذای مدیترانه‌ای(ایرفرایر):پنکیک نعنا و کدوسبز:شکل دادن پنکیک‌ها (Make Pancakes)
حالت دادن به پنکیک‌ها با دست
  • پخت در ایرفرایر: پنکیک‌ها را در ایرفرایر به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید و در نیمه زمان پخت آن‌ها را برگردانید تا طلایی و ترد شوند. پس از آماده شدن، پنکیک‌ها را از دستگاه خارج کرده و قبل از سرو کمی خنک کنید.
پنکیک نعنا و کدوسبز:پخت پنکیک‌ها در ایرفایر (Cook Pancakes in the Airfryer)
پخت پنکیک‌ها در ایرفرایر
۷ پیش‌غذای مدیترانه‌ای(ایرفرایر):پنکیک نعنا و کدوسبز:خانم‌ها و آقایان، آماده شگفت‌زده شدن باشید! (Ladies and Gentlemen, Prepare to Be Amazed!)
نتیجه نهایی را ببینید

۵. پخت سیخ میگو و بیکن در ایرفرایر: پیش‌ غذایی مقاومت‌ناپذیر

این یکی از خوشمزه‌ترین پیش‌غذاهای ایرفرایر است. این مورد را نیز به لیست ۷ پیش‌ غذای مدیترانه ای سالم و سریع خود اضافه کنید.

۷ پیش‌غذای مدیترانه‌ای(ایرفرایر):سیخ میگو و بیکن :
میگو و بیکن، ترکیبی عال
مشخصهمقدار
زمان آماده‌سازی۱۵ دقیقه
زمان پخت۱۰ دقیقه
زمان کل۲۵ دقیقه
تعداد سرو۴ نفر
هزینهمتوسط
سبک آشپزیمدیترانه ای

مواد لازم برای ۴ نفر

  • میگو (Shrimps): ۱۲ عدد (تمیز شده)
  • بیکن دودی (Smoked Bacon): ۶ تکه (ورقه نازک)
  • سیخ چوبی (Wood Skewers): به تعداد لازم (به مدت ۳۰ دقیقه قبل از استفاده در آب خیسانده شود.)

طرز تهیه

  • آماده‌سازی میگوها: میگوها را با جدا کردن پوست و رگ سیاه پشتی آماده کنید.
۷ پیش‌غذای مدیترانه‌ای(ایرفرایر):سیخ میگو و بیکن :تمیز کردن میگوها (Clean the Shrimps)
آماده‌سازی برای پخت
  • پیچیدن و سیخ کردن: هر میگو را با یک برش نازک بیکن بپیچید و آن‌ها را به همین صورت در سیخ‌های چوبی بکشید.
  • پخت در ایرفرایر: سیخ‌ها را در سبد ایرفرایر قرار دهید. در دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۸-۱۰ دقیقه بپزید و در نیمه زمان پخت آن‌ها را برگردانید تا از قهوه‌ای شدن یکنواخت اطمینان حاصل کنید.
سیخ میگو و بیکن :پخت سیخ‌های میگو در ایرفایر (Cook the Shrimp Skewers in the Airfryer)
سیخ‌های میگو را بپزید
  • نحوه سرو: سیخ‌های میگو و بیکن را گرم سرو کنید، می‌توانید آن را با سس دلخواهتان همراه کنید.
(ایرفرایر):سیخ میگو و بیکن :سرو سیخ‌های میگو (Serve the Shrimp Skewers)
آماده پذیرایی
۷ پیش‌غذای مدیترانه‌ای(ایرفرایر):سیخ میگو و بیکن :و سرانجام... نتیجه نهایی! (Ta-da! The Final Result!)
نتیجه نهایی را ببینید

۶. پخت چیپس کلم پیچ در ایرفرایر: میان وعده‌ای سبک و ترد

چیپس کلم پیچ که در ایرفرایر تهیه می‌شود:

یک میان وعده سبک و ترد است که با چربی کمتر و سالم‌تر، بافتی شبیه به چیپس سنتی به دست می‌آورد.

این میان وعده حتی کودکان و کسانی که معمولاً سبزیجات را دوست ندارند نیز دوست خواهند داشت!

پخت این پیش‌ غذای مدیترانه ای روشی عالی برای گنجاندن سبزیجات در رژیم غذایی است و یک پیش‌ غذای رژیمی و فوری با ایرفرایر است.

مدیترانه‌ای(ایرفرایر):چیپس کلم پیچ (Kale Chips):
کلم پیچ، ترد و سالم!
مشخصهمقدار
زمان آماده‌سازی۵ دقیقه
زمان پخت۸ دقیقه
زمان کل۱۳ دقیقه
تعداد سرو۴ نفر
هزینهکم
سبک آشپزیمدیترانه ای

مواد لازم برای ۴ نفر

  • کلم پیچ (Kale): ۵۰۰ گرم
  • پودر سیر (Garlic Powder): به میزان لازم
  • پاپریکا (Paprika): به میزان لازم
  • روغن زیتون فرابکر (Extra Virgin Olive Oil): به میزان لازم (اسپری)
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه

  • شستن و خشک کردن کلم: برگ‌های کلم پیچ را کاملاً بشویید و خیلی خوب خشک کنید. این مرحله مهم است زیرا وجود آب باعث نرم شدن آن‌ها هنگام پخت می‌شود. پس از خشک شدن، ساقه را جدا کنید (فقط قسمت نرم و نازک برگ را بگذارید).
 پیش‌غذای مدیترانه‌ای:چیپس کلم پیچ (Kale Chips):شستشوی برگ‌های کلم (Wash the Cabbage Leaves)
برگ‌های کلم را بشویید
  • برش و مزه‌دار کردن: برگ‌ها را به قطعات کوچک (اندازه چیپس سیب‌زمینی) برش دهید و آن‌ها را با نمک، فلفل، پودر سیر، پاپریکا و اسپری روغن زیتون فرابکر مزه‌دار کنید.
۷ مدیترانه‌ای(ایرفرایر):چیپس کلم پیچ (Kale Chips):برش و مزه‌دار کردن برگ‌های کلم (Cut and Season the Kale Leaves)
طعم‌دهی چیپس کلم
  • قرار دادن در ایرفرایر: برگ‌های مزه‌دار شده را با دقت در سبد ایرفرایر قرار دهید بدون اینکه زیاد روی هم قرار گیرند. اگر همه آن‌ها جا نشدند، این فرآیند را در چند نوبت تکرار کنید.
  • پخت در ایرفرایر: در دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۸ دقیقه بپزید و گهگاهی برگ‌ها را تکان دهید تا هوای داغ به همه جا برسد و نتیجه‌ای ترد به دست آید.
۷ پیش‌غذای مدیترانه‌ای(ایرفرایر):چیپس کلم پیچ (Kale Chips):پخت برگ‌های کلم (Bake the Kale Leaves)
کلم‌ها را بپزید
  • نحوه سرو: چیپس کلم پیچ آماده سرو است. می‌توانید آن را به تنهایی به عنوان میان وعده میل کنید یا با سس‌های دلخواهتان همراه کنید.
(ایرفرایر):چیپس کلم پیچ (Kale Chips):بفرمایید، آماده لذت بردن! (There You Have It, Ready to Be Enjoyed!)
غذای شما آماده است!

۷. پخت توفو سرخ‌شده در ایرفرایر: انتخابی سالم و شرقی

توفو سرخ‌شده در ایرفرایر با طعم غنی خود از مرینیت (Marinate) شدن با سویا و ادویه‌جات، و بافت بیرونی ترد و داخلی نرم شما را شگفت‌زده خواهد کرد.

این روش پخت!

امکان آماده‌سازی بدون استفاده از روغن را فراهم می‌کند، که باعث می‌شود غذا سالم‌تر و سبک‌تر باشد.

(توجه: توفو غذایی شرقی است، اما به دلیل تطبیق‌پذیری و محبوبیت جهانی، در بسیاری از رژیم‌های مدیترانه ای مدرن نیز جای گرفته است.)

این یک پیش‌ غذای رژیمی و خوشمزه است. با این دستور، لیست ۷ پیش‌ غذای مدیترانه ای ما کامل می‌شود.

توفو سرخ‌شده (Fried Tofu) در سرخ‌کن بدون روغن (ایرفرایر / Airfryer)
توفو ترد، طعم‌دار
مشخصهمقدار
زمان آماده‌سازی۲۵ دقیقه
زمان پخت۱۰ دقیقه
زمان کل۳۵ دقیقه
تعداد سرو۲ نفر
هزینهکم
سبک آشپزیشرقی

مواد لازم برای ۲ نفر

  • توفو (Tofu): ۲۰۰ گرم
  • سس سویا (Soy Sauce): ۲ قاشق غذاخوری
  • پاپریکا (Paprika): به میزان لازم
  • پودر پیاز (Onion Powder): به میزان لازم
  • پودر سوخاری (Breadcrumbs): به میزان لازم
  • فلفل دلمه‌ای قرمز: ۱ عدد (برای سرو)
  • سس سزیکی (Tzatziki Sauce): به میزان لازم (برای سرو)

طرز تهیه

  • آماده‌سازی توفو: کل قطعه توفو را با دستمال کاغذی از همه طرف خشک کنید و آن را به مکعب‌های حدود ۱ سانتی‌متری برش دهید، اندازه‌ای ایده‌آل برای به دست آوردن نتیجه‌ای ترد.
  • مرینیت کردن توفو (Marinating): مکعب‌های توفو را در یک کاسه قرار دهید و سس سویا، پاپریکا و پودر پیاز را اضافه کنید. اجازه دهید حداقل ۲۰ دقیقه مرینیت (Marinate) شود و کاسه را با فویل بپوشانید.
۷ پیش‌غذای مدیترانه‌ای(ایرفرایر):توفو سرخ شده :آماده‌سازی توفو (Prepare the Tofu)
توفو را آماده کنید
  • اضافه کردن پودر سوخاری: توفو را از مواد مرینیت خارج کرده و از هر طرف در پودر سوخاری بغلتانید.
اضافه کردن پودر سوخاری (Add Breadcrumbs)
حالا زمان اضافه کردن پودر سوخاری (Breadcrumbs) است
  • پخت در ایرفرایر: مکعب‌های توفو را که خوب از هم جدا شده‌اند، دوباره در سبد ایرفرایر قرار دهید. آن‌ها را به مدت ۱۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد بپزید و در نیمه زمان پخت برگردانید.
پخت مکعب‌های توفو (Bake the Tofu Cubes)
زمان پخت مکعب‌های توفو
  • نحوه سرو: پس از طلایی شدن کامل، با نمک مزه‌دار کنید و با سس دلخواه سرو کنید. می‌توانید آن را با نوارهای فلفل دلمه‌ای قرمز و کمی سس سزیکی همراه کنید.
سرو مکعب‌های توفو (Serve the Tofu Cubes)
توفو را گرم سرو کنید
و حالا، لحظه حقیقت فرا رسید! (And Now, For the Moment of Truth!)
خانم‌ها و آقایان، لحظه حقیقت فرا رسیده است!
شما حالا قادر به پخت ۷ پیش‌ غذای مدیترانه ای هستید.

ایرفرایر و دیگر محصولات آشپزخانه ایده‌آل خود را از ما بخواهید!

همانطور که دیدید:

با یک سرخ‌کن بدون روغن (ایرفرایر / Airfryer) می‌توانید دنیایی از طعم‌های جدید و سالم را به آشپزی خود اضافه کنید.

این ۷ پیش‌ غذای مدیترانه ای تنها نمونه‌ای از امکانات فراوان ایرفرایر است.

اگر به دنبال خرید یک ایرفرایر یا حتی پلوپز برقی ویا یک مایکروویو باکیفیت و مناسب نیازهای خود هستید،

ما در EZZE ، مجموعه‌ای گسترده از بهترین مدل‌های موجود در بازار را ارائه می‌دهیم تا پخت پیش‌غذاهای رژیمی و فوری برای شما آسان شود.

تومان 15,815,000
تومان 11,770,000
ناموجود
تومان 8,349,000
ناموجود

لوازم آشپزخانه

سرخ‌کن نوا مدل NAF-3438

تومان 9,692,100
ناموجود
تومان 0

آیا دستور پخت دیگری برای پیش‌غذا با ایرفرایر مد نظر دارید؟

منبع این مقاله :Recipes: Appetizer

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *